Sem Lourensen

Sem Lourensen

Sem Lourensen

Junior Men

Heeey, ik ben Sem Lourensen en ben op 24 juni 2003 op de wereld gezet. Ik doe nu 12 jaar aan de prachtige sport BMX. Toen ik 4 jaar oud was, ben ik een keer gaan kijken naar een wedstrijd in Wijchen. Ik was meteen verkocht ! Mijn ouders hebben mij diezelfde dag nog aangemeld bij de club in Wijchen, Fcv Wycross. Langzamerhand ging ik ook wedstrijdjes rijden en in mijn allereerste wedstrijd op nationaal niveau, won ik ! In de challenge jaren heb ik goed meegedaan op nationaal vlak en veel prijzen behaald. Ik ben twee keer 2de van Nederland geworden en ook heb ik een aantal keer in een Europese ronde finale behaald.

2020 zou voor mij een 1e jaars junior jaartje worden, helaas heb ik maar twee wedstrijden kunnen rijden. De EK ronde in Verona en het NK op Papendal. Ik ben dit jaar op het NK 5de geworden.

Op dit moment zit ik in mijn examen jaar van mijn middelbare school, gelukkig is dit goed te combineren met mijn trainingsschema's die Ger Bongers voor mij maakt.

Mijn krachttrainingen doe ik in Nijmegen bij We Lift waar hoofdzakelijk Robert mij traint. s'Avonds en in de weekenden heb ik ook nog een bijbaantje bij de Jumbo en daar ben ik de groente specialist, hier haal ik mijn broodnodige vitamines op. Ik kijk al uit naar mijn 2de junioren jaar, hopelijk is het dan mogelijk om meer wedstrijden te gaan rijden!

Volg me op instagram

Volg me op Facebook

Sem Lourensen