Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

De informatie verzonden in ieder e-mailbericht kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Indien een e-mailbericht niet voor u bestemd is, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het e-mailbericht en eventuele bijlagen te retourneren aan de verzender en het origineel en eventuele kopieën te verwijderen en te vernietigen. Schermkleuren wijken af van drukkleuren. U bent zelf verantwoordelijk voor juistheid van teksten en gegevens na goedkeuring van de proefdruk. Op al ons werk zijn de algemene voorwaarden van kracht. deze zijn hieronder terug te vinden. Wij vermelden hierbij de datum van plaatsing en daarmee de datum waarop de algemene voorwaarden van kracht zijn. Als voor u een eerdere versie van de algemene voorwaarden geldt, omdat u vóór de hieronder genoemde datum uw laatste aankoop bij TVE BMX team heeft gedaan, kunt u uw versie opvragen via info@tvebmxteam.nl 

 

Privacyverklaring

TVE respecteert de privacy van de bezoekers van haar websites en draagt er zorg voor dat Uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op de websites van TVE BMX team gebruikt en bewaart jouw persoonsgegevens en gegevens met betrekking tot bestellingen om deze zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Door het invoeren van contactgegevens en het aanmelden op de online nieuwsbrief van TVE BMX team verleen je tegelijkertijd toestemming om jouw persoonsgegevens en emailadres op te slaan. TVE BMX team gebruikt deze opgeslagen informatie om je te informeren over onze activiteiten, waaronder in onze webshops, het doen van andere aanbiedingen van TVE BMX team en om webstatistieken te ontwikkelen. Ook kan het voorkomen dat TVE BMX team u per e-mail benadert om deel te nemen aan marktonderzoek ter verbetering van haar producten en/of dienstverlening. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van je bestelling of op grond van een wettelijk voorschrift.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website (met inbegrip van jouw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal jouw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

Disclaimer